• Forretter

    • Koldrøget Norsk Laks - Hytteost - Saltet Agurk

      90,-
    • Marskskinke - Sprøde salater - Oliventapanade

      90,-
    • Legeret hvid Løgsuppe - Porcheret æg - Urteolie

      85,-
    • Hovedret

    • Helstegt Rødspætte - Grøntsags barigoulle - Brunet smør

      195,-
    • Pandestegt Torsk - Selleri - Pom. Fondant - Sauce Nage

      195,-
    • Beuf af Oksefilet - Knuste kartofler - Rodurter - Pebersky

      215,-
    • Kyllingebryst - Risotto - Kål

      185,-

      Kan også laves vegetarisk og vegansk

    • Dessert

    • Høost fra Naturmælk - Stikkelsbær - Knækbrød

      85,-
    • Creme Brûlle - Vanilje iscreme - Havtorn

      85,-
    • Gl. dags Æblekage - Makroner - Flødeskum

      45,-
    • Børnemenu

    • Pizza - Tomat - Ost - Skinke eller Pepperoni

      80,-
    • Pasta kødsovs - Ketchup - Grøntstænger

      80,-
    • Kyllingespyd - Kartofler - Grøntstænger

      80,-
    • Fiskefilet - Kartofler - Remoulade

      80,-
    • Pommes frites - Dip

      45,-
    • Pandekager - Vanilje is - Chokolade sauce

      45,-
    • Isdessert - Frisk Frugt - Krymmel

      40,-