Vi serverer kun buffet i perioden 25/6-13/8 2022, hvorefter vi åbner med et nyt a la carte menukort.

    • Forretter

    • Koldrøget Norsk Laks - Rygeost - Rimmet Agurk

      95,-
    • Okse Carpaccio – Gremolata – Vesterhavsost - Trøffelmayonnaise

      105,-
    • Hovedret

    • Kyllingebryst - Risotto - Kål

      195,-

      Kan også laves vegetarisk og vegansk

    • Helstegt Rødspætte - Grøntsags barigoulle - Brunet smør

      215,-
    • Beuf af Oksefilet 220 gr. - Knuste kartofler - Rodurter - Pebersky

      245,-
    • Beuf af Ribeye 300 gr – Bagt Kartoffel – Frisk Salat – Bearnaise

      315,-
    • Dessert

    • Gl. dags Æblekage - Makroner - Flødeskum

      65,-
    • Lun Chokolade Fondant – Parfait – Bærkompot – Hvidchokolade

      85,-
    • Børnemenu

    • Pizza - Tomat - Ost - Skinke eller Pepperoni

      80,-
    • Pasta kødsauce - Grøntstænger - Ketchup

      90,-
    • Fiskefilet - Pommes - Remoulade

      90,-
    • Pommes frites - Dip

      45,-
    • Pandekager - Vanilje is - Chokolade sauce

      55,-
    • Isdessert - Frisk Frugt - Pynt

      45,-