Tasting Menu

Jordskokkesuppe – Egne Chips – Ørredrogn

Ovnbagt Torsk – Sauce Nage – Løgskaller

Sprødstegt Kalvebrissel – Blomkål – Karse

Krondyrkølle – Gulerødder – Pom. Fondant

”Den Hvide Dame” – Stikkelsbær – Rugbrød

Chokolade i 3 lag – Appelsin – Sprødt

2 retter 315,-                  3 retter 375,-                  4 retter 445,-

5 retter 495,-                  6 retter 555,-

Vinmenu

3 glas 295,-                      4 glas 360,-                      5 glas 405,-

6 glas 450,-

Vi gør opmærksom på at Tasting menuen skifter jævnligt, så der kan forekomme ændringer.

    • Børnemenu

    • Pizza - Tomat - Ost - Skinke eller Pepperoni

      80,-
    • Pasta kødsovs - Ketchup - Grøntstænger

      80,-
    • Kyllingespyd - Kartofler - Grøntstænger

      80,-
    • Fiskefilet - Kartofler - Remoulade

      80,-
    • Pommes frites - Dip

      45,-
    • Pandekager - Vanilje is - Chokolade sauce

      45,-
    • Isdessert - Frisk Frugt - Krymmel

      40,-
    • Øvrige Retter

    • Koldrøget norsk laks - Radise - Rygeost - Karse

      90,-
    • Helstegt rødspætte - Grøntsags barigoulle - Brunet smør

      195,-
    • Beuf af Oksefilet - Knuste kartofler - Rodurter - Pebersky

      215,-
    • Kyllingebryst - Risotto - Kål

      185,-
    • Gl. dags Æblekage - Makroner - Flødeskum

      45,-