-
-
Forretter
-
Koldrøget Norsk Laks - Rygeost - Rimmet Agurk
95,- -
Okse Carpaccio – Gremolata – Vesterhavsost - Trøffelmayonnaise
105,- -
•
-
Hovedret
-
Kyllingebryst - Risotto - Kål
195,-Kan også laves vegetarisk og vegansk
-
Helstegt Rødspætte - Grøntsags barigoulle - Brunet smør
215,- -
Beuf af Oksefilet 220 gr. - Knuste kartofler - Rodurter - Pebersky
245,- -
Beuf af Ribeye 300 gr – Bagt Kartoffel – Frisk Salat – Bearnaise
315,- -
•
-
Dessert
-
Gl. dags Æblekage - Makroner - Flødeskum
65,- -
Lun Chokolade Fondant – Parfait – Bærkompot – Hvidchokolade
85,- -
•
-
-
-
Børnemenu
-
Pizza - Tomat - Ost - Skinke eller Pepperoni
80,- -
Pasta kødsauce - Grøntstænger - Ketchup
90,- -
Fiskefilet - Pommes - Remoulade
90,- -
Pommes frites - Dip
45,- -
Pandekager - Vanilje is - Chokolade sauce
55,- -
Isdessert - Frisk Frugt - Pynt
45,- -
•
-
Vi serverer kun buffet i perioden 25/6-13/8 2022, hvorefter vi åbner med et nyt a la carte menukort.