Onsdagsklassikeren

18.00 – 20.00

Serveres på tallerken eller fad til bordet

2. september

Wienerschnitzel, pommes saute, ærter, smørsauce og weinerdrenge

9. september

Stegt flæsk, persille sovs, hvide kartofler og rødbeder

16. september

Forloren Hare, tyttebær, hvide kartofler skysauce samt dampet grønt

23. september

Kylling Danoise, rarbarberkompot, saltet Agurk, skysauce og hvide kartofler

30. september

Kalvesteg stegt som vildt, skysovs, hvide kartofler, Waldorff salat samt tyttebær

7. oktober

Wienerschnitzel, pommes saute, ærter, smørsauce og weinerdrenge

14. oktober

Stegt flæsk, persille sovs, hvide kartofler og rødbeder

21. oktober

Forloren Hare, tyttebær, hvide kartofler skysauce samt dampet grønt

28. oktober

Kylling Danoise, rarbarberkompot, saltet Agurk, skysauce og hvide kartofler

 

Pris pr. person 125,- kr.

Pris pr. person inkl. 0,4 l Fuglsang fadøl 150,- kr.